Про це він розповів у своєму блозі.

Як розповідає експерт, виступаючи на Волдаї, путін, як завжди, багато набрехав про те, що росія не починає війни, вона їх закінчує, про НАТО і про все, що завгодно, але сказав одну правду. За його словами, це заява про те, що російсько-українська війна – це війна не за територію, а за цінності.

«Вони зі свого боку воюють за свої цінності та за те, як виглядатиме майбутній світ. Тому ми знаємо, як виглядатиме майбутній світ в уявленні росіян, які воюють. Ось вам Буча, ось вам Гроза – це майбутній світ очима росіян. Ось за це вони воюють, за право вбивати тих, хто їм не подобається, за право красти те, що вони хочуть», - наголошує Михайло Шейтельман.

За його словами, за всю війну у росіян були стільки ідеологів, всі ці Z, V, всі ці гасла про царя та Батьківщину, віршики машкова, пісні кіркорова не спрацювали, це нікому не цікаво. Як зазначає експерт, є одна людина, яка все ж таки змогла чітко сформулювати російську національну ідею за майже 32 роки існування рф, і це покійний пропагандист татаров, який сказав: «Всіх переможемо, всіх вб'ємо, всіх, кого треба, пограбуємо. Все буде, як ми любимо!».

«Це російська національна ідея, вона є, за неї воює путін, за неї воює його армія, за неї воює російський народ, який масами, сотнями тисяч сьогодні записується добровольцями, сотнями тисяч іде на війну, щоб відстояти своє право вбивати, грабувати і робити все, як вони люблять. У цьому путін не збрехав, справді війна за цінності, росіяни воюють за цінності», - підсумовує Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз

Хвиля подорожчання зачепила продукти першої необхідності: скільки зараз коштують популярні крупи та макарони

Терор кожної ночі: як "Шахеди" виснажують ППО

Пенсіонери у паніці через нові вимоги: як не втратити останні копійки

Яких захворювань можна уникнути, з'їдаючи по одному банану на день: ви здивуєтеся

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Чаленко прокоментував виправдання та викручування путіну по здачі Нагірного Карабаху та заявив, що росія втрачає силу.

Також Знай.ua писав, що Волков розповів, як зберегти українську націю під час війни.