Про це він розповів на своєму каналі.

«Про тему виборів в Україні все частіше й частіше говорять, вже сам Президент Зеленський каже, що можливо за дотримання певних умов провести вибори, і наші західні партнери від нас їх уже вимагають. З одного боку, зміна влади має бути, є прецеденти, коли і під час війни проводили вибори», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, навіть в Україні за таких умов уже проводили вибори, коли було окуповано частину територій. Тому, як зазначив Борис Тизенгаузен, тут більше питань виникає саме до технічних аспектів, зокрема безпеки людей.

«Я ставлю це на перше місце, бо це люди. Звісно, треба ще законодавчу базу трохи підкоригувати, зміни до Конституції вносити. І, звісно ж, потрібно зробити так, щоб усі категорії населення могли як голосувати, так і балотуватися», - заявив Борис Тизенгаузен.

Як писав раніше Знай.ua, військовий Святослав Дубина пояснив, як ми маємо змінити військову доктрину: «У центрі стратегії буде людина та її безпека».

Популярні новини зараз

Пенсія "зависне" в банку: кому з українців можуть заблокувати картки

Вчені виявили людей, чия кров відрізняється від решти - їх серед нас небагато

Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що Володимир Волков розповів, як зберегти українську націю під час війни: «Від розпорошення до розподілу».