Про це він розповів на своєму каналі.

«Ми не розуміємо для себе, яка в нас фактично має бути військова доктрина, яку ми, українці, хочемо стратегію розвитку України. Ми повинні замислитися про те, що треба робити взагалі в Україні, щоб ми мали якусь доктрину, стратегію перемоги й стратегію розвитку України», - повідомив Святослав Дубина.

За словами військового, Захід досить по-різному ставиться до війни і по-різному західні країни бачать закінчення війни, тому ми насамперед повинні розробити стратегію, доктрину нашої перемоги. Як зазначив Святослав Дубина, також нам необхідно думати про те, як вибудувати систему в Україні таким чином, щоб в українців за кордоном було бажання повертатися додому.

«Кабмін уже розробив свою стратегію – Концепт посилення стійкості демократії в Україні. Це як та стратегія, яку запропонував Білий дім стосовно того, як вони бачать стратегію змін України, реформ в обмін на гроші», - заявив Святослав Дубина.

Як писав раніше Знай.ua, Володимир Волков розповів, як зберегти українську націю у часи війни: «Від розпорошення до розподілу».

Популярні новини зараз

Пенсіонери мають лише 10 днів: куди потрібно звернутися, щоб не втратити 20% виплат

По росії вдарять дуже потужно: тарологиня передбачила події осені

Польша оголошує війну: "Іноді доводиться обирати"

Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Борис Тизенгаузен розповів, яку заяву Єврокомісія планує зробити щодо України: «ЄС погодиться розпочати переговори».