Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Існує кілька країн, які до навіженства цінують волю, свободу й розуміють світ винятково як існування себе в ролі суб’єкта незалежного. Йдеться про Україну, Афганістан і в тому числі Ізраїль», - повідомив Олександр Новохатський.

За словами публіциста, усі ці країни знаходяться в такій точці у світі, яку оминути неможливо. Тобто, як зазначив Олександр Новохатський, наприклад, Ізраїль – це така територія Близького Сходу, яку держави того регіону й інші світові гравці не можуть просто оминути. Уся людська цивілізація побудована на тому, що ці території є прохідними.

«У тому числі й Україна. І в цьому плані аналогія є, але якщо говорити про структуру проявлення оцієї спільної чи схожої ментальності – це вже абсолютно різні світи», - заявив Олександр Новохатський.

Як писав раніше Знай.ua, політологиня Олександра Решмеділова заявила, що кадри з Ізраїлю повернули українців у 2022 рік: «Усе це не залишає байдужим».

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 23-29 вересня для всіх знаків Зодіаку: розвиток Козорогів, залежність Дів та розгубленість Раків

Гени, які передає тільки мама: як вона формує характер і емоційний стан дитини

90 днів спокою: які нові правила чекають на військовозобов'язаних

Комунальники запроваджують новий спосіб оплати рахунків: для українців шанс заощадити

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що експерт пояснив, до якої війни повинна бути готова Україна: «У чому стратегічна проблема?».