Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Боюся, що ООН, можливо, так і не знайде у собі сили для того, щоб схвалити відповідне рішення. Тому що, знову ж таки, необхідний консенсус, а є постійні члени Радбезу ООН із правом вето, там присутні росіяни. Є суто юридична казуїстіка, дуже довго вони будуть розбиратися, чи це є геноцид, чи це є дії, які мають ознаки геноциду», - пояснює Валентин Гладких.

Тим не менш, зазначає він, насправді для нас від такого рішення ООН нічого не зміниться, від цього радше залежить майбутнє самої організації. Тобто, констатує експерт, ця млява позиція просто дискредитує ООН, не більше і не менше. А нам тим часом, додає гість програми, доведеться й надалі чинити опір росіянам, шукати способи мінімізації жертв серед військових і цивільних.

Отож, стверджує він, відсутність рішення ООН щодо геноциду в Україні показує нам, що це взагалі за організація. ООН, констатує експерт, не може зупинити росію, вони гатили, гатять і будуть гатити. А загалом те, що сталося у Грозі, підкреслює він, це чергове нагадування нам, що війна триває і ми вже не повернимося у минуле, коли бойові дії були десь далеко.

«Це ще одне нагадування про те, що кожного з нас чекає у разі поразки. Вони ідуть сюди винищувати нас, вбивати, катувати, ґвалтувати, руйнувати. Вони не прапор тут хочуть поміняти. Вони хочуть забрати ваші квартири, машини, підприємство, зґвалтувати ваших доньок, вас закатувати і вбити. От справжня мета цієї війни, це відвертий геноцид», - підсумовує Валентин Гладких.

Популярні новини зараз

Пенсія "зависне" в банку: кому з українців можуть заблокувати картки

Ця добавка робить каву небезпечною для здоров'я: пийте на свій ризик та страх

Що буде з пенсіями у 2025 році: ухвалено важливе рішення

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Доній розповів, як завдяки досвіду Ізраїлю ми можемо повернути українців з-за кордону.

Також Знай.ua писав про те, що Співак попередив про велику війну на Близькому Сході.