Про це він розповів у програмі «Регіони у вогні» з Олексієм Буряченком.

За словами експерта, вони обов’язково комунікують із місцевими громадами, тому що не всі вони підходять до питання системи життєзабезпечення однаково, зокрема, і через фінанси. І зараз, констатує гість програми, вони виявили таку проблему, що не вистачає спеціалістів, які більш професійно могли би в цьому питанні розбиратися. Тим не менш, констатує він, практично кожні 2-3 тижні збирається їхній штаб, вони зустрічаються, комунікують і підказують, і ця робота йде постійно, цілий рік, незалежно від того, почався вже опалювальний сезон чи ні.

«Розумію, що по області у вас комунікація на належному серйозному рівні, але чи є у вас така комунікація із Одеською міською радою? Чи дослуховується до вас, до представників військової адміністрації, все ж таки керівництво Одеси? І чи забезпечать вони нормальне проходження опалювального сезону одеситам?», - запитує Олексій Буряченко.

Як розповідає гість програми, у них працює «Інфоксводоканал», який взяли на 50 років в оренду, але одесити стверджують, що цілком задоволені наявним водопостачанням. Щодо саме регіону, зазначає він, то є багато запитань, але насправді треба дивитися глибше, тому що це Бессарабія, це повна відсутність води. Тому, додає експерт, вода привозна, і ціле літо вони займалися тим, щоб там були очисні установки.

«Загалом по Одесі задоволені. Вода цілодобово, вода гарної якості, проблем немає. Щодо комунікації із місцевою (ред. – владою), то комунікація є. Чи вона така, як хотілось би? Ми над цим працюємо», - зазначає Карпич Володимир.

Популярні новини зараз

Власників банківських карток попередили: готуйтесь втратити частину заощаджень

По росії вдарять дуже потужно: тарологиня передбачила події осені

Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно

Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Лісний пояснив, що міжнародні організації чомусь не бачать реальних жертв воєн в Ізраїлі чи Україні, і просять саме нас бути гуманними.

Також Знай.ua писав про те, що Гладких пояснив, чому ООН не визнало дії росіян в Україні геноцидом після удару по селі Гроза.