Про це він розповів у своєму блозі.

Як зазначає експерт, росію все більше і більше виключають зі світового спорту, спочатку це торкнулося молодіжних та дитячих команд рф з футболу, адже діти вбивць не можуть грати у футбол з цивілізованими людьми, далі - Міжнародний олімпійський комітет вирішив виключити зі своїх лав Національний олімпійський комітет рф. А все тому, розповідає він, що Національний олімпійський комітет росії прийняв до свого складу спортивні організації з окупованих територій, з Херсонської, Запорізької, Донецької та Луганської областей України.

«А це означає, що поки росія не відмовиться від цих територій, вона більше не буде учасником Міжнародного олімпійського руху і, на щастя, більше на Олімпіаді не з'явиться російський прапор. Ніколи більше російські спортсмени не маршируватимуть на відкритті з російським прапором, доки не буде відновлено територіальну цілісність України. Це майже гарантія тепер», - наголошує Михайло Шейтельман.

Проте, констатує він, звичайно, росіяни продовжуватимуть намагатися корумпувати чиновників із Міжнародного олімпійського комітету. А тим часом, зазначає політтехнолог, у росії навіть почали святкувати, мовляв, спортсменів все одно вже усунули, їх там допускатимуть лише в індивідуальному порядку, без прапора, гімну, тощо, натомість вони тепер можуть подавати до суду. Тобто, міркує він, мабуть, мається на увазі, що росіяни корумпуватимуть Спортивний арбітражний суд, щоб їх повернули до світового спорту.

«А поки що, погодьтеся, новини спорту у нас хороші. Чому так важливо вигнати росіян із усіх міжнародних змагань? Щоб усі знали: якщо ти воюєш, якщо ти вбиваєш людей у сусідній країні, то ці люди з тобою не змагатимуться у спорті», - підсумовує Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз

Головне за 22 вересня: пенсію збільшать, повістки прийдуть поштою, курс долара шокує, а українці отримають ще одну платіжку

90 днів спокою: які нові правила чекають на військовозобов'язаних

Яких захворювань можна уникнути, з'їдаючи по одному банану на день: ви здивуєтеся

Здеруть не лише за комуналку: українцям встановили додаткову плату за житло

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Решмедилова заявила, що кадри з Ізраїлю повернули українців 2022 року.

Також Знай.ua писав про те, що Новохатський провів аналогію між Україною, Афганістаном та Ізраїлем.