Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Країни ЄС знають, що росія є сірим кардиналом (ред. – мусульманських бунтів)?

Уряд у курсі, але тут, знову ж таки, така ситуація… Не беремо ті проросійські, про які знаємо, Угорщину, але в урядах певних країн є люди, які мають таємний зв'язок досі на сьогодні із кремлем. Фінанси там зав'язані. Досі вони ведуть це. Досі не доходить, що кремль може кинути, як сталося з Ізраїлем, і підставити жорстко.

Люди, які входять до урядів і мають зв'язок із кремлем, сприяють тим подіям, які відбуватимуться в країні. На жаль, так.

Після цих подій ставлення до росії та кремля у Євросоюзу зміниться? Якщо так, то в який бік?

Популярні новини зараз

Пенсія "зависне" в банку: кому з українців можуть заблокувати картки

Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно

Українці залишаться без пільг на комуналку: хто вже у "черзі", та за яких умов

Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди

Показати ще

Відносини зміняться. У мене навіть був такий розклад, що буде чистка в цих структурах, органах та владі певних країн, і вичислення тих, хто має зв'язок із кремлем. І навіть те, що раніше існувало, що раніше перераховувалися їм гроші. І там будуть і гучні звільнення, і тихі звільнення з постів у певних країнах. Це протверезить Європу. І позбавлятимуться саме тих, хто входить до правління цих країн, а їх достатньо, повірте, їх кремль купив за свій час досить багато.

Чи буде помста Ізраїлю росії за напад на територію Ізраїлю?

Щоб ось активно він зараз мстився... Вони кажуть, що це буде пізніше, активно пізніше буде. Писали вже чи казали, що хтось із них отримав чорну мітку від «Моссаду». Це справді так, «Моссад» дуже активно діятиме, прибиратиме різними способами тих, хто активно закликає і активно захоплюється тими діями, які відбуваються сьогодні в Ізраїлі. Тут зачистка буде саме з боку «Моссаду».

З боку уряду є все-таки зради. У мене був такий розклад, що військова розвідка бачила, що відбувається, і била у дзвони, вона повідомляла по своїх інстанціях. Але вдавали, інформація про те, що там відбувалося, ніби розчинялася. Потрібно чистити уряд Ізраїлю.

Як повідомляв Знай.ua, Gaya пояснила, що сьогодні відбувається не боротьба добра зі злом, а зачистка та трансформація, необхідні для світлого майбутнього нашої планети.

Також Знай.ua писав про те, що Романова розповіла, які події чекають на путіна та його режим у найближчі місяці.