Про це він розповів у програмі «Культ Особистості».

За словами гостя програми, зараз на фронті росіяни намагаються скористатися перевагою у ресурсах, вони дуже активно почали використовувати артилерію і дрони. Можливо, зазначає він, росіяни чогось і навчилися за весь цей час, але загалом зараз вони імпровізують на полі битви.

«Я би не сказав, що якість солдат покращилася, вона погіршується із кожним днем, оскільки більш-менш боєздатні підрозділи знищені. Сьогодні вони користуються тим, що є. Людській натурі властиво адаптуватися до ситуації. Я би не сказав, що вони повністю адаптувалися, частково вони адаптувалися і дещо намагаються зробити. Плюс до цього перевага у кількості артилерії, не у якості, а в кількості, і в кількості солдат, теж не в якості, а в кількості», - пояснює Мамука Мамулашвілі.

Якщо загалом говорити про градус напруження на фронті зараз, зазначає він, то є такі місця, як Авдіївка, де більш активна фаза іде, на Куп’янському напрямку теж є доволі висока активність, але є і більш помірні точки. За словами гостя програми, загалом логіку росіян зрозуміти важко, її не розуміють ні військові, ні цивільні з початку війни. А зараз, додає він, основна маса російських військових вбита і воюють мобілізовані, тому важко зрозуміти, які рішення вони будуть ухвалювати.

«Все-таки вони хочуть перевагу на полі бою для того, щоб схилити Україну до якихось переговорів. Битва йде якраз за те, у кого будуть кращі позиції на переговорах. Українська сторона, на мій погляд, зараз робить правильно, не йде на жодні переговори з росією», - підкреслює Мамука Мамулашвілі.

Популярні новини зараз

По росії вдарять дуже потужно: тарологиня передбачила події осені

Хвиля подорожчання зачепила продукти першої необхідності: скільки зараз коштують популярні крупи та макарони

Комуналка злетить на 75%: українцям порадили затягнути паски та попрощатися з заначками

Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Постернак пояснив, чому питання з Польщею та українським зерном слід закрити до вступу до ЄС.

Також Знай.ua писав про те, що Подольська попередила про небезпеку для країн Балтії з боку рф.