Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Вона каже, що буде часто приїжджати в Україну, звикайте до неї, вона буде частим гостем. Я це дуже вітаю, це дуже приємна новина. Якщо ми хочемо будувати світле майбутнє, ми маємо дослухуватися до цієї жінки. Я слухав те, що вона говорила, дуже потужна промова. Мені було приємно чути і від президента, що він задоволений зустріччю», - зазначає Георгій Біркадзе.

Загалом же, пояснює він, сьогодні потрібно говорити у плані відбудови не тільки якихось споруд, нам потрібно сьогодні відбудовувати економіку і це передусім. Якщо ми не побудуємо економіку, пояснює експерт, то говорити про якесь відновлення - це буде виглядати дуже дивно.

А Пенні Пріцкер, нагадує він, під час свого візиту у Київ сказала, що підтримка Україні буде, і насправді це важливий сигнал для всіх, що США і надалі будуть нам допомагати. До того ж, додає експерт, і Пенні Пріцкер – дуже не випадкова людина, вона була міністром торгівлі при Обамі, що є дуже поважно, і загалом це родина мільярдерів, офіційні статки яких становлять 35 мільярдів доларів, вона також бізнесвумен.

«Хто би що не казав, що США передумають нам допомагати, зупинять нам допомогу, такого не буде. Я думаю, що приїзд пані Пріцкер – це знак, що США будуть і далі нам допомагати. Зараз дуже великі ставки, і США ніколи від нас не відмовляться», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз

По росії вдарять дуже потужно: тарологиня передбачила події осені

Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно

Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди

Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе заявив, що команда Туска навіть більше підтримує вступ України в ЄС, ніж команда Дуди.

Також Знай.ua писав про те, що Доній попередив про ризики з боку корупціонерів під час виборів.