Про це він розповів у своєму блозі.

«Президент США об’єднує це, він не розділяє питання України і питання Ізраїлю. Це означає, що ми входимо в уяві США і формуванні їхніх політик у єдиний західний великий проєкт. Тобто нас ідентифікують саме так, це надзвичайно важливий аспект. Є об’єднана проблема – росія та Іран, які сьогодні становлять виклики», - розповідає Олександр Мусієнко.

За його словами, Байден у своєму зверненні до нації зосереджувався на тому, що США не відступлять від лідерства, вони будуть підтримувати як Ізраїль, так і Україну, тут же йдеться і про необхідність нових пакетів допомоги. Окрім цього, додає експерт, були чіткі меседжі і посили путіну, чіткі меседжі і посили аятолі Хаменеї в Ірані і загалом іранській владі.

Завершив же свою промову Байден, нагадує експерт, словами «Нехай Бог благословить Америку», що є традиційним для американських президентів, і «Нехай Господь благословить наші війська». Як він зауважує, у зверненні Байдена була поправка, що американські війська не будуть воювати проти росії і не будуть воювати на українській землі, але нічого не було сказано про те, що американські війська не будуть воювати на Близькому Сході.

«Не виключено, що це може означати підготовку великої операції проти Ірану. Якраз Іран обраний тією країною, де буде протистояння двох таборів – демократії та автократії, деспотій. Іран обраний на цьому тлі як країна, яка підтримує вісь зла, чітко декларує наміри, декларує виклики проти Ізраїлю і цивілізованого світу, підтримує і надає зброю путіну для війни проти України», - пояснює Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз

Ця добавка робить каву небезпечною для здоров'я: пийте на свій ризик та страх

Комуналка злетить на 75%: українцям порадили затягнути паски та попрощатися з заначками

Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко пояснив, про що свідчить поставка ракет ATACMS Україні.

Також Знай.ua писав про те, що Чаленко розповів, що найголовніше сказав Байден у своєму зверненні до нації.