Про це він розповів на каналі «Прогноз».

Чи захочуть вони (ред. – росіяни) знову напасти на Сумщину та Харківщину? Чи готують вони таке вторгнення?

Я бачу такий образ: лісова стежка, яка поросла мохом, кущами. Тобто такий варіант у них був, але вони вже настільки довго його не розглядали і не робили жодних дій, що він відпадає. Дуже малоймовірно. Цього не має статися. На цей період у них таких планів наступати на Суми та на Харків немає.

А якщо взагалі дивитися на плани ворога, що відбувається зараз на кордоні із брянською, курською та білгородською областями? До чого готується ворог?

Я бачу, як будується стіна, готуються до оборони. Зараз зміцнюватимуть свою оборону. До нападу вони не готуються, вони готуються оборонятися, захищатися, переживають, щоб Україна не почала наступати на їх території. Розклад карт також показує, що якогось масового наступу, щоб вони щось готували для нас таке несподіване, нема.

Популярні новини зараз

Польша оголошує війну: "Іноді доводиться обирати"

Вчені виявили людей, чия кров відрізняється від решти - їх серед нас небагато

Українці залишаться без пільг на комуналку: хто вже у "черзі", та за яких умов

Комуналка злетить на 75%: українцям порадили затягнути паски та попрощатися з заначками

Показати ще

Авдіївський напрямок дуже зараз гарячий, дуже важливий. Понад 10 наступів уже відбито. росіяни говорять, що зараз дуже складна ситуація, вони намагаються наступати, але наші воїни захищають землю не на життя, а на смерть. Чого чекати найближчим часом? Чи відступить ворог, розуміючи, що вони не пройдуть у цьому напрямі?

Ворог відступати не буде. Навпаки, зараз з інших областей підтягуватимуть до Донецького напрямку більше військ. Тому найближчим часом ситуація в Авдіївському напрямку разюче не змінюватиметься. Наступатимуть, будуть атаки відбивати, все буде так, як ми вже знаємо.

Нема указу зверху наступати. І Донецьк не хочуть віддавати Україні назад. За Донецьк росіяни тримаються.

Як повідомляв Знай.ua, Атаманова повідомила, що росіяни планують штурми, але це спричинить лише великі смерті з їхнього боку.

Також Знай.ua писав про те, що Ланг розповіла, як розгортатимуться події на Донецькому напрямку.