Про це він розповів у своєму блозі.

Як розповідає експерт, видання The Washington Post опублікувало велику статтю, яка описує діяльність українських спецслужб, СБУ, ГУР Міноборони, як ці органи співпрацюють з ЦРУ. За його словами, не треба бути великим фахівцем для того, щоб зрозуміти, що у нас є взаємодія і комунікація з нашими партнерами, природньо, вона може бути по лінії спецслужб, розвідок, і так має відбуватися між союзниками, тим паче у складний час, коли ми протистоїмо такому агресору.

«І це, мабуть, чи не єдине, що хороше у цій публікації, оскільки все решта у мене викликало доволі-таки змішані відчуття і навіть долю критики. Я розумію, комусь кортить уже написати героїчний епос, війна ще триває, а героїчний епос уже пишуть і публікують. Не біда, якби його тільки писали, проблема в тому, що, мабуть, епос на те і епос, що всьому свій час», - пояснює Олександр Мусієнко.

Експерт підкреслює, що, коли війна закінчиться, у нас буде дуже багато книжок, оповідей, розповідей, фільмів про ці події, і про це потрібно буде говорити, про це треба розказувати дітям. І ми, додає він, маємо захоплюватися нашими бійцями, хоча усіх героїв ми навіть можемо і не знати.

«Це оприлюднили The Washington Post, але чи могла би ця публікація відбутися без допомоги і без джерел з українського боку? І чи варто розголошувати подробиці всіх операцій, тим паче на території росії, які можуть проводити наші спецслужби? Ми можемо оцінювати, можемо підозрювати, можемо думати, що це українські спецслужби, але у нас немає 100% доказів, крім публікації The Washington Post. Тому чи варто це все публікувати? Чи варто це все розголошувати? Я не думаю. Є речі, які потрібно максимально не розголошувати», - міркує Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз

Вчені виявили людей, чия кров відрізняється від решти - їх серед нас небагато

Комуналка злетить на 75%: українцям порадили затягнути паски та попрощатися з заначками

Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна

Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко повідомив, що українське командування не повелося на маніпуляції ворога і розпочало свою флангову операцію на лівобережжі Херсонщини.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, чи готуються США до війни.