Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

У найближчому майбутньому, найближчий рік Україна має стати духовним наставником. Чого ми будемо вчити весь інший світ? Як зміниться у найближчі пів року Україна у державотворенні, у питаннях військових, у питаннях соціальної політики? У чому ми будемо прикладами для всіх інших?

Україна взагалі буде економічним прикладом. Я бачу, що після завершення війни у нас буде дуже стрімкий економічний зліт, стрибок, і наша економіка буде розвиватися.

По-друге, світ зрозуміє, що нікому воєн більше не потрібно. Тобто ми станемо прикладом умиротворення тих країн, які ще цього не зрозуміли.

Тобто пророцтво про те, що світ відмовиться від ядерної зброї, це реальність?

Популярні новини зараз

Вчені виявили людей, чия кров відрізняється від решти - їх серед нас небагато

Що буде з пенсіями у 2025 році: ухвалено важливе рішення

Не ТЦК, і навіть не пошта: хто може вручити повістку прямо вдома

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Показати ще

Узагалі так. Я бачив сон, що таке буде, але десь через 20-30 років. До речі, не побоюся, дам одразу прогноз, що в Україні не буде ядерної зброї, тобто не буде удару по нам ядерною зброєю. Але щодо ЗАЕС, то там провокації будуть, це те, що я бачу.

Нас не будуть більше бачити як аграрну країну. Це і є поштовх, те, що ми десь втратили землю, десь заміновано – це такий хаб для нас, що ми станемо країною, яка продукує і певні технології, які у нас уже починають вироблятися не тільки у військовій сфері. У нас буде країна, у якій буде розвиватися інша індустрія.

Не тільки по Ізраїлю побачили, але і по нас побачать, що сильний народ із сильним суспільством, сильними родами, які поважають своїх предків, не зникнуть, як би цього не хотіли загарбники. Знову ж таки, ми – вирок автократіям.

Як повідомляв Знай.ua, Шатилович розповів, що відбуватиметься на Авдіївському напрямку.

Також Знай.ua писав про те, що Бюн розповіла, чи підуть росіяни з Бахмута.