Про це він розповів на своєму каналі.

«Після 2014 року, після анексії Криму, після Революції гідності ЦРУ почало дуже тісно працювати зі Службою безпеки України. Але розуміючи, що СБУ часів Януковича і до нього - структура, просочена співробітниками КДБ і потім ФСБ, було для оптимальної моделі співробітництва створено п'яте управління», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, п'яте управління навчалося у співробітників ЦРУ, але воно було локалізоване від основної Служби безпеки. Як зазначив Борис Тизенгаузен, це п'яте управління підпорядковувалося керівництву, але при цьому мало певну автономію.

«Мало того, що було створено п'яте управління, яке співпрацювало з ЦРУ, так було ще створено шосте управління, яке співпрацювало з британською розвідкою. І це правильне рішення, тому що, якби це було стандартне управління з горизонтальними зв'язками, то вся ця агентура, яка сиділа в СБУ, всю цю інформацію просто зливала б», - заявив Борис Тизенгаузен.

Як писав раніше Знай.ua, експерт розповів, чому УПЦ МП заборонили тільки зараз: «Ми побачили російські папірці, їхні гроші…».

Популярні новини зараз

По росії вдарять дуже потужно: тарологиня передбачила події осені

Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди

Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що Олексій Буряченко розповів, як Європа сьогодні убезпечує себе від впливу «руского міра».