Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

росія переходить зараз на більш дешеве озброєння. Це дешеве озброєння вони отримали від Китаю, від Ірану чи купили за власні кошти?

Це те, що у було у них. Деякий відсоток того, що у них було, якось полагодили, те, що було вже списано, використовують. Їм допомагають полагодити, звісно, з підказкою Китаю. Якісь там плати, щось таке. Тобто не хочуть витрачати кошти на нове, спочатку старе використати. Зі світу по нитці, як то кажуть.

Чи готова росія завдати нищівної шкоди Україні найближчим часом, як минулого року?

Так, готова, виснажити Україну хочуть і Америку. Просто їхня ціль – виснажити трошки Америку економічно, щоби інші країни вже відмовлялися допомагати, оскільки економічно важко. Потім з іншими країнами воєнні конфлікти, щоби завадити допомогу і фінансування Україні.

Популярні новини зараз

Хвиля подорожчання зачепила продукти першої необхідності: скільки зараз коштують популярні крупи та макарони

Терор кожної ночі: як "Шахеди" виснажують ППО

Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна

Вдова героя не втрималася від ляпаса проросійській пенсіонерці: жінку потягнули до суду

Показати ще

Є сили, які заважають здійсненню плану росії, крім Америки?

Україна зараз дуже залежить від фінансування і допомоги. Нам зараз якомога швидше потрібно встати на ноги і виготовляти свою зброю. А також заручитися союзами, що активно будуть утворюватися в усьому світі. Підтримка Європи і невеличких країн, які бояться такою стати в таке положення, як Україна.

Америка спеціально прибідняється?

Я не можу сказати, що Америка прибідняється, але у неї також є наміри зупинити до 2025 року конфлікт, а у 2024 щоби були уже якісь для нас вигідні підписані документи, папери, не для росії. А потім Україна має отримати щось потужне, або стати ядерною країною, або ж бути у союзі з ядерними країнами.

Як повідомляв Знай.ua, Веліар повідомив, що після війни Україна буде швидко розвиватися в економічному плані, але поки що варто готуватися до провокацій росіян на ЗАЕС.

Також Знай.ua писав про те, що Бюн розповіла, чи підуть росіяни з Бахмута.