Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

На думку експерта, множинне громадянство, як зараз пропонує Кулеба, це класно, це потрібно буде зробити і в Україні, але через 10-15 років. До того ж, додає він, у цьому плані відразу на все життя потрібно буде забути про будь-який перетин із росією. Також експерт стверджує, що після перемоги у війні буде дуже багато охочих стати громадянами України і приїхати сюди.

«Пам’ятаєте, ми казали, що у нас буде дефіцит людей, а яким чином, як ми будемо працювати? Так от дуже буде багато людей. Ви подивіться просто на ситуацію, про що сьогодні говорять у Європі. Європа не хоче, щоб до них приїжджали, наприклад, палестинці. Вони не хочуть цього, вони хочуть, щоб до них приїжджали українці. Тому що українці – це інші люди, вони виховані, у нас інший менталітет», - розповідає Георгій Біркадзе.

Так, констатує експерт, можна сказати, що серед цих палестинців теж є виховані люди з іншим менталітетом, але тоді виникає питання, чому біженців із Сектора Гази не хочуть приймати ні у Єгипті, ні у Йорданії.

«Ви знаєте, у якому році був останні теракт у Японії? У 1995 році у метро, 13 людей загинуло (ред. – секта «Аум Сінрікьо»). Ви знаєте, чому там зараз такого нема? Тому що туди нема допуску ісламістам. Там людям з мусульманською вірою дуже важко отримати або громадянство, або також і поїхати туди», - пояснює Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз

Власників банківських карток попередили: готуйтесь втратити частину заощаджень

Комуналка злетить на 75%: українцям порадили затягнути паски та попрощатися з заначками

Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Атаманова розповіла, які можливості сьогодні у росії і що планують США.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, як росія втрачає свою підтримку у Криму.