Про це він розповів на каналі «Контекст».

«Уже з 1 листопада в Україні зможуть мобілізувати 18-річних. До цього чоловіків віком від 18 до 24 років не мобілізували, якщо вони раніше не воювали. Також до війська почнуть призивати осіб з інвалідністю, яких військово-лікарська комісія визнає придатними або обмежено придатними до служби», - повідомив Едуард Гльоза.

За словами журналіста, у цих випадках мобілізація буде відбуватися винятково за бажанням, чого не можна сказати про чоловіків, які були вилучені зі списків військовозобов’язаних і з військового обліку. Як зазначив Едуард Гльоза, якщо ВЛК вважає їх придатним і вони не скоювали тяжких злочинів, їх точно мобілізують.

«Також з 1 листопада активно почнуть призивати військовозобов’язаних жінок, які зареєстровані в системі військового обліку», - заявив Едуард Гльоза.

Як писав раніше Знай.ua, журналіст Едуард Гльоза розповів, що в Україні можуть дозволити виїзд за кордон за гроші: «Головне, щоб фінансові можливості дозволяли».

Популярні новини зараз

Пенсіонери мають лише 10 днів: куди потрібно звернутися, щоб не втратити 20% виплат

По росії вдарять дуже потужно: тарологиня передбачила події осені

Українці залишаться без пільг на комуналку: хто вже у "черзі", та за яких умов

Хвиля подорожчання зачепила продукти першої необхідності: скільки зараз коштують популярні крупи та макарони

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що експерт розповів, скільки українські біженці заробляють у Німеччині: «Будь-яка праця почесна».