Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«На жаль, сьогодні ми бачимо, що російська федерація не торгує нафтою по 60 доларів, вони торгують дуже непогано. Вони сьогодні зробили таку схему: відкриває компанію російська федерація, наприклад, у Туреччині, продають собі товар спочатку за 60 доларів, а потім з турецької компанії продають далі ще за 80 доларів», - повідомив Георгій Біркадзе.

За словами експерта, за цією схемою росія дозаробляє свої 20 доларів, які мала б втрачати через санкції Заходу. Як зазначив Георгій Біркадзе, Захід повинен переглянути свою санкційну політику проти росії, щоб вона була більш ефективною.

«По-перше, потрібно вводити санкції по діамантам, друге – це вторинні санкції, і третє – обов’язково потрібно вводити санкції проти «Росатому». На сьогодні, я вважаю, це найважливіше», - заявив Георгій Біркадзе.

Як писав раніше Знай.ua, медіум розповіла, які можливості сьогодні у росії і що планують США: «Зупинити до 2025 року конфлікт».

Популярні новини зараз

Польша оголошує війну: "Іноді доводиться обирати"

Нацбанк вводить революційні обмеження: перекази з картки на картку за новими правилами

Комуналка злетить на 75%: українцям порадили затягнути паски та попрощатися з заначками

Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що Віталій Кулик розповів про геополітику: «Світ знову стає небезпечним, непрозорим і неглобальним».