Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Іноді в голові зявляються думки про якусь страшну ситуацію, людину охоплює паніка, злість чи якась огида. З чим повязані такі низькі вібраційні відчуття, звідки беруться ці негативні думки?

В езотериків є таке поняття, як психохвильовий вірус, який передається людям через телефони й розетки, які викликають перенапруження в людей через електрохвильові випромінювання. Чимало людей зараз не сприймає точки з’єднання із земною енергією, тобто людина не може вловити імпульс геомагнітного випромінювання самої ж планети.

Зараз чимало нав’язаних соціуму програм з кожного телевізора, екрана нам кажуть, що ми повинні думати, і вимикають у нас розумові здібності. Критичне мислення в деяких людей сягає нуля, тобто людина не розуміє, що треба трансформацію переживати, щоб свої мислоформи перебудовувати, голову направляти на свій стержень, на своє сприйняття.

І це дуже великий пласт роботи, коли страждають за тим, що сталося, і нічого не зміниш. І є те, що ще не настало, і його теж переживають. А точки тут і зараз у людини немає, і тоді ефірне тіло все в людини в пробоях, в енергоударах, у чорних дірках, емоційне тіло страждає. Тобто людина фізично знаходиться тут, проте то в майбутнє заходить, яке ще не настало, то назад вертається, а там уже нічого не вдієш.

Популярні новини зараз

Власників банківських карток попередили: готуйтесь втратити частину заощаджень

Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно

Нацбанк вводить революційні обмеження: перекази з картки на картку за новими правилами

90 днів спокою: які нові правила чекають на військовозобов'язаних

Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, астрологиня попередила про небезпеку для країн Балтії з боку рф: «Будуть якісь трансформації».

Також Знай.ua повідомляв, що медіум розповіла, як будуть розвиватися події на фронті: «Їхніх трупів буде дуже багато».