Чорна п’ятниця — час яскравих рекламних кампаній, гігантських знижок і грандіозних закупівель. Психологи впевнені, що навіть ті, хто не схильний купувати на розпродажах і не любить шопінг, не утримуються від спонтанних покупок під час Black Friday, адже досвідченим маркетологам вдається розігріти найневибагливіших покупців.

Більшість спонтанних покупок в інтернеті під час Чорної п’ятниці — наслідок ажіотажу, вони не мають практичного сенсу. На інші перед Black Friday штучно завищують ціни, а потім знижують до середньоринкових. Попри ефект великої знижки покупець майже нічого не економить. Але чи це означає, що від покупок під час Чорної п’ятниці треба відмовитися? Зовсім немає! Хороша новина полягає в тому, що деякі категорії товарів купувати справді вигідно. Подробиці — у статті.

Косметика та парфумерія

Якщо ви давно придивлялися до цієї приголомшливої сироватки або помади з неймовірним відтінком, чому б і не зараз? Чорна п’ятниця — період, коли косметику та парфумерію купувати вигідно, інтернет-магазини пропонують значні знижки. Рекомендуємо звернути увагу на такі категорії товарів:

  • туші для вій;
  • пудри та хайлайтери;
  • тіні для повік та брів;
  • усі види парфумерії.

Ці засоби мають досить тривалий термін зберігання, тому, якщо хочете заощадити, придбайте одразу кілька. А от якщо хочете купити під час Black Friday будь-яку косметику для обличчя, тіла, волосся, краще робити це в обмеженій кількості, адже вона має короткий термін придатності. Поки ви витратите першу баночку крему, уміст другої такої самої може зіпсуватися. Краще звернути увагу на інноваційні засоби, які ви хочете спробувати: ампули для обличчя, маски, еліксири. Невеликий лайфхак: якщо під час Чорної п’ятниці магазини пропонують гарні знижки на набори якісної косметики для тіла, можна купити відразу кілька, щоб подарувати друзям та близьким на новорічні свята.

Базовий одяг та аксесуари

Тренди швидкоплинні й те, що було на піку моди цього сезону, часто втрачає актуальність у наступному. Тому магазини та інтернет-магазини прагнуть позбутися залишків речей, які незабаром стануть немодними. Вони пропонують значні знижки, і покупці роблять імпульсні покупки, не думаючи, що поповнюють свій гардероб речами на 1 або 2 рази.

Популярні новини зараз

Пенсіонери мають лише 10 днів: куди потрібно звернутися, щоб не втратити 20% виплат

Польша оголошує війну: "Іноді доводиться обирати"

Хвиля подорожчання зачепила продукти першої необхідності: скільки зараз коштують популярні крупи та макарони

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Показати ще

Чи означає це, що під час Чорної п’ятниці не можна купувати одяг та аксесуари? Звичайно можна! Але важливо зосередитися на базових якісних речах, які довго не вийдуть із моди та стануть основою гардероба. Якщо ви виділили бюджет на обновки на випадок величезних знижок Black Friday, зверніть увагу на такий одяг та аксесуари:

  • класичний верхній одяг;
  • шкіряні сумки, ремені, гаманці;
  • кашемірові шарфи й рукавички;
  • базові сорочки та джинси;
  • лофери, челсі й інше класичне взуття.

Також завжди актуальна купівля однотонних футболок із натуральним складом. Раціонально купити спідню білизну, колготки, шкарпетки, якщо вони гарної якості та магазини пропонують значні знижки.

Товари для дому

Ціни на постільну білизну, подушки, пледи й інший текстиль фактично не змінюються протягом року, на такі товари немає сезонних знижок. Мабуть, єдина можливість купити їх набагато дешевше — Чорна п’ятниця. Тому якщо бачите знижки на гарний комплект постільної білизни, подушки «з пам’яттю», гіпоалергенні ковдри, затишні пледи та покривала — дійте!

Сподіваємося, що стаття була корисною, та бажаємо вам вдалих покупок під час Black Friday!