Про це він розповів на своєму каналі.

«У росії вже знайшли винних у антисемітських заворушеннях та антисемітських мітингах у Дагестані. І хто ними виявився? Ну звісно ж, націоналісти-бандерівці. Глава Дагестану заявив, що це все зовнішня рука ввела в оману бідних мешканців Дагестану», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, страшно уявити, що було б, якби цей розлючений натовп дагестанців дійсно знайшов громадян Ізраїлю в одному з літаків або десь в аеропорту. Як зазначив Борис Тизенгаузен, цей страшний антисемітський виступ міг навіть закінчитися людськими жертвами.

«Це лише «перша ластівка», і ці єврейські погроми у традиціях і Радянського Союзу, і Російської імперії, ці антисемітські настрої були, на жаль, завжди», – заявив Борис Тизенгаузен.

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Олександр Кочетков пояснив, чому конфлікт в Ізраїлі ускладнює ситуацію для України: «Боєприпаси одні на всіх».

Популярні новини зараз

Польша оголошує війну: "Іноді доводиться обирати"

Українці залишаться без пільг на комуналку: хто вже у "черзі", та за яких умов

Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців

Вдова героя не втрималася від ляпаса проросійській пенсіонерці: жінку потягнули до суду

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв про біженців та теракти: експерт пояснив, чому палестинців не прийматимуть так радо, як українців.