Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«На саміті в Мальті говорили про те, що обов’язково потрібно повертати контроль над Запорізькою АЕС, що потрібно передавати його й підсилювати вплив МАГАТЕ. Це дуже крута заява, і я вважаю, що будуть тиснути на країну-терориста, щоб вони повертали нам Запорізьку АЕС», - повідомив Георгій Біркадзе.

За словами політичного експерта, також під час саміту країни-учасниці обговорювали, як необхідно далі рухатися по зерновому коридору, що необхідно робити в секторі безпеки. Як зазначив Георгій Біркадзе загалом під час зустрічі було опрацьовано чимало тем, які стосувалися саме українського питання.

«І я вважаю, що це був такий гарний саміт. А чого вони (люди, які негативно відреагували на підсумки саміту – Ред.) хочуть? Щоб ці 65 представників країн поїхали на фронт і стріляли по окупантах?» - заявив Георгій Біркадзе.

Як писав раніше Знай.ua, нардеп Пушкаренко заявив, що на Мальті зроблено ще один важливий крок до проведення Глобального саміту миру.

Популярні новини зараз

Пенсіонери мають лише 10 днів: куди потрібно звернутися, щоб не втратити 20% виплат

По росії вдарять дуже потужно: тарологиня передбачила події осені

Українці залишаться без пільг на комуналку: хто вже у "черзі", та за яких умов

Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що політичний експерт Георгій Біркадзе розповів про співпрацю України й Туреччини: «Нам треба захищати наші інтереси».