Про це він розповів на своєму каналі.

«Активізація бойових дій росії, російських військ на сході України прогнозувалася. Це було помітно, оскільки перекидалися підрозділи, їхні війська прибували на напрямки, починаючи від Куп’янська, далі – Лиман, і підкріплення також прибуло на Бахмутському напрямку й на Авдіївку», - повідомив Олександр Мусієнко.

За словами військового експерта, усе це дає підстави говорити, що з наближенням зими у російського командування з’явився задум перенести бойові дії на Схід. Як зазначив Олександр Мусієнко, таким чином російська армія буде намагатися перехопити ініціативу на фронті.

«Військово-політичне керівництво України робило заяви про те, що український контрнаступ на Півдні може продовжуватися і взимку. Звичайно, він буде мати інший вигляд, тому що погодні умови внесуть корективи. І я думаю, що це одна з причин, чому російські війська й командування вирішили активізуватися на Сході», - заявив Олександр Мусієнко.

Як писав раніше Знай.ua, такі виступи будуть продовжуватися: політичний експерт Георгій Біркадзе заявив, що майбутнього в російській федерації не буде.

Популярні новини зараз

Власників банківських карток попередили: готуйтесь втратити частину заощаджень

Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно

Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна

Вдова героя не втрималася від ляпаса проросійській пенсіонерці: жінку потягнули до суду

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що військовий експерт Олександр Мусієнко розповів, яку першочергову ціль перед собою поставив ворог: «Намагався наступати по всьому Сходу».