Про це він розповів на каналі «Контекст».

«В Україні наступного року вкотре обіцяють провести пенсійну реформу. На українських пенсіонерів нібито нарешті чекає повноцінне запровадження солідарної пенсійної системи. І нібито гроші в державному бюджеті на 2024 рік на це вже заклали і навіть на індексацію пенсій», - повідомив Едуард Гльоза.

За словами журналіста, держава на перерахунок виплат українським пенсіонерам з 1 березня 2024 року виділить майже 272 мільярди гривень. Як зазначив Едуард Гльоза, уряд планує наступного року довести середню пенсію до 30% від середнього заробітку.

«Зокрема йдеться про підвищення середніх пенсій до 6 тисяч гривень. І дуже сподіваюся, що ніщо не стане на заваді уряду все ж таки це зробити», - заявив Едуард Гльоза.

Як писав раніше Знай.ua, засновник Медичного тилу України Вадим Арістов розповів про адаптацію української системи охорони здоров’я до умов війни.

Популярні новини зараз

Нацбанк вводить революційні обмеження: перекази з картки на картку за новими правилами

Хвиля подорожчання зачепила продукти першої необхідності: скільки зараз коштують популярні крупи та макарони

Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди

Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що директор Центру досліджень енергетики Олександр Харченко розповів, чи вдалося в Україні відновити генераційні потужності до зими.