Про це він розповів у програмі «Діалоги з Максимом Ялі».

За словами експерта, тут ми нічого нового насправді не дізналися, адже втомленість збільшується, це завжди так відбувається у суспільстві. Зокрема, зазначає він, ми ж можемо ці зміни навіть спостерігати в українському суспільстві, втома так само наростає, тому що це величезне навантаження на психіку, особливо якщо на фронті ось така складна ситуація.

«Не випадково фільм «На Західному фронті без змін» став номінантом Оскара минулого року. Якщо до цього випускали напередодні повномасштабного вторгнення «Мюнхен», такий символічний фільм, то минулого року ось по Ремарку «На Західному фронті без змін». Тобто Перша світова війна, ситуація патова. Не випадково і Залужний згадував у своїй статті події Першої світової, ось те, до чого ми дійшли. Звичайно, тут технологічний апгрейд, але суть не змінюється. Фактично обидві сторони один одного бачать, хто що робить, мають засоби, аби протидіяти», - пояснює Максим Ялі.

Тобто, констатує експерт, танкові колони, бронетехніка, ці масові атаки – все це вже неможливо. Зокрема, пояснює він, ми бачимо, що, на жаль, ворог адаптувався, свою тактику ми вміло використовували минулого року і це дало нам змогу відвоювати більшу частину територій, а у сьогоднішніх умовах нападати набагато складніше.

«І такі голоси (ред. – про втому) будуть, звичайно, наростати. Звичайно, кремль так само працює, лобіювання. Звичайно, коли ось така ситуація відбувається на фронті, всі розуміють, що швидких змін не буде, а втрачають усі, то ось бізнес починає диктувати умови своєму фактично уряду, тиснути, щоб зняти санкції», - підсумовує Максим Ялі.

Популярні новини зараз

Не ТЦК, і навіть не пошта: хто може вручити повістку прямо вдома

Гороскоп на тиждень 23-29 вересня для всіх знаків Зодіаку: розвиток Козорогів, залежність Дів та розгубленість Раків

Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна

90 днів спокою: які нові правила чекають на військовозобов'язаних

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, які російські території собі могли би забрати євреї.

Також Знай.ua писав про те, що Кулик пояснив, у чому труднощі вирішення проблеми із Сектором Гази для Ізраїлю.