Про це він розповів у проекті «ОБЛИЧЧЯ.UA».

«Мене якийсь час тому запросили до опікунської ради (університету – Ред.), створили фонд, і ми допомагаємо. Я думаю, це природний стан, коли те, що тобі дали педагоги, дали професію, тепер треба повертати. Це не те, що борг повернути», - повідомив Григол Катамадзе.

За словами дипломата, педагогам, як і батькам, неможливо повернути борг, необхідно дякувати за надані знання. Григол Катамадзе зазначив, що віддавав своїх дітей навчатися саме до того університету, де сам навчався, бо знав, що викладачі зможуть надати їм необхідний рівень знань.

«Директор інституту в 2001 році запропонував виступити перед першокурсниками, це було символічно, адже я випускник, посол. Я погодився, підготував промову, довго її готував, настав час вийти на трибуну і побачив своїх викладачів. Я навіть з кишені не діставав цей текст і сказав прямо, що не читатиму те, що готував. І я просто сказав все, що було на серці», - заявив Григол Катамадзе.

Як писав раніше Знай.ua, школярам додали два обов'язкові предмети на ДПА: законопроект ухвалили, але є нюанс.

Популярні новини зараз

Терор кожної ночі: як "Шахеди" виснажують ППО

Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців

За світло можна платити по 1,72 грн за кВт: можливість, про яку багато хто не знає

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що декан купив на гроші ЄС для ВНЗ човен, здаючи його в оренду студентам: витратили мільйони в нікуди.