Про це він розповів на своєму каналі.

На думку експерта, сценарій раптового закінчення війни не варто виключати, але це не просто раптово, а внаслідок героїчного спротиву українських Сил оборони на всіх фронтах, адже Україна не здається, як би цього не хотілося ворогові, а тим часом ЗСУ продовжують наступальні дії на Півдні.

«Мав експертну дискусію із західними колегами, ми говорили про те, що у війнах так буває: якийсь один момент ситуація доходить до того, що з’являються чорні лебеді або виникає така ситуація, що війна просто йде до припинення», - пояснює Олександр Мусієнко.

Наприклад, міркує експерт, у росії продовжується мобілізація, але в один прекрасний момент може статись така ситуація, що набирати так званих добровольців стане важче. Водночас він додає, що тюрми російське військове командування, звісно, вигребе всі, це зрозуміло, але теоретично такий сценарій можливий.

«Другий момент – внаслідок того, що втрати росії будуть зростати і російські кріпаки, яких кидають у бій, будуть не задоволені своїми командирами, у якийсь момент вони не злякаються загородзагонів кадирівців або ж кадирівці підуть вирішувати свої проблеми, кому в чечні вчити мову, як кадиров анонсував, і просто ці мобілізовані повернуть зброю проти своїх командирів. Може бути такий сценарій? Може», - припускає Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, що зараз Залужний хоче повертатися до маневрової війни, яка дасть змогу уникати лобових атак.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, чи стане Південна Корея могутнім союзником України.