Про це він розповів у програмі «Різні люди».

Як зазначає гість програми, що немає змоги нормально організувати голосування військовим. Принагідно він згадує, як прилетіло, коли вишукувалися буквально 100 чоловік для того, щоб отримати нагороду. Тобто, констатує колишній Генпрокурор, можна собі лише уявити, що буде, коли сотні, тисячі військових підуть на виборчі ділянки голосувати.

«Та будуть бомбити з ранку до вечора, я не знаю, що там буде і хто повернеться з того голосування в окопи. Цього робити не можна, ми не можемо гарантувати безпеку при голосування. Це значить, що держава не спроможна на існування. Тому ніяких виборів проводити не можна», - пояснює Святослав Піскун.

Водночас, констатує він, виникає питання, що робити з каденцією, адже ніде нічого не написано. А відтак, стверджує гість програми, президенту треба буде самостійно врегульовувати це питання, потрібно буде казати, розповідати, що, оскільки вибори проводити не можна, у нас ідуть воєнні дії, все повинно залишатися так, як є.

«У тому, що закінчилася каденція і немає виборів, не вина президента, а вина війни. Я думаю, що наші люди це зрозуміють. Але я згодний, це не може бути вічно. Тому може бути, що прийде такий час, коли президент сам передасть владу голові Верховної Ради», - міркує Святослав Піскун.

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Пендзин пояснив, чому зламався той світ, який утворився після Другої світової війни.

Також Знай.ua писав про те, що Фараджаллах розповів, як змінилося ставлення арабського світу до України.