Про це він розповів у своєму блозі.

Як зауважує експерт, коли він нагадує, що в Україні вже були вибори під час війни у 2014 і 2019 роках, йому часто нагадують, що тоді була не така повномасштабна агресія, як зараз. Так, констатує він, це правда, ситуації різні, стадії різні, загострення буває меншим.

«А зараз є різні стадії? Ви про це замислювалися чи ні? 24 лютого 2022 року почалася повномасштабна агресія. А зараз така ж сама ситуація, як 24 лютого 2022 року чи інше? Я записую це відео к Києві, але я і в лютому, і в березні минулого року був у Києві. Відрізняється Київ у березні, лютому тоді і зараз? А Харків? А Чернігів? А Суми? А окупаний тоді Херсон?», - запитує Олесь Доній.

За його словами, у нас уже є як мінімум 2 стадії. Як розповідає ідеолог, з 24 лютого 2022 року, коли почалася повномасштабна агресія, була гаряча фаза, але вона закінчилася із останнім деокупованим українським містом 11 листопада. Після цього, констатує він, ми перейшли у статичну фазу, що підтверджує і Залужний, і це триває вже рік, а може тривати роками і десятиліттями до смерті путіна.

«То ви готові, щоби далі ваше життя було без демократії? Я прихильник концепції «25 сходинок до суспільного щастя», там 7-а сходинка – учись обирати. Тому я за вибори», - підсумовує Олесь Доній.

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Доній – автор концепції «25 сходинок до суспільного щастя», яку експерти оцінюють як осучаснення ідей Григорія Сковороди, а самого Олеся Донія – як модерний аналог Григорія Сковороди.

Як повідомляв Знай.ua, Павлова розповіла, чи вдасться Україні позбутися російського впливу у своїй політиці.

Також Знай.ua писав про те, що Шейтельман розповів, як росія фінансує війну проти Ізраїлю.