Про це він розповів на своєму каналі.

«Була перерва досить тривала, коли росіяни не атакували столицю. Наші офіційні джерела повідомляли, що цього разу летіла балістика, «Іскандери». Що ж це росіяни так вирішили раптом несподівано знову зайнятися столицею?» – повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, нещодавня атака на столицю пов'язана з тим, що українські дрони атакували два вкрай важливі об'єкти на території російської федерації. Як зазначив Борис Тизенгаузен, метою наших атак виявилися Котовський пороховий завод у Тамбові та Конструкторське бюро машинобудування у місті Коломна.

«Чому це боляче для росіян, неприємно? Тому що це конструкторське бюро - це одне з важливих підприємств, що належать до російського ВПК. А росіяни, як завжди, традиційно повідомили, що уламки впали на дах. На пороховому заводі вони не змогли викрутитися, бо там пожежа, яку було видно взагалі з усіх боків», - заявив Борис Тизенгаузен.

Як писав раніше Знай.ua, військовий експерт підсумував контрнаступ ЗСУ: «Треба змінювати підходи».

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що військовий експерт Олександр Мусієнко розповів, яка ситуація склалася на Куп'янському напрямі: «Змінюються погодні умови».