Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«А для того щоби перевести економіку на які-небудь рейки, її потрібно мати. Те, що у нас сьогодні відбувається, це занепад економічного стану, і не тому, що Шмигаль і Кабінет Міністрів нічого не роблять, а тому, що у нас немає ресурсів», - пояснює Святослав Піскун.

Тобто, стверджує він, Україні не вистачає матеріальних, фінансових і людських ресурсів. До того ж, додає гість програми, зі всіх, хто могли щось зробити, якось діяти, половина на фронті, половина виїхала.

А виїхали, підкреслює він, ті, у кого голова не плечах, і вони вже не повернуться, тому що всі там уже працюють. Як зазначає колишній Генпрокурор, вже навіть підраховано, що сьогодні у Польщі перебуває 24% українських чоловіків мобілізаційного віку.

«Для мене, чесно, це дивно. Але я не хочу бути якимось вампіром, людиноненависною людиною і кричати: «Всі на м’ясо, всі на фронт, всіх убити, всіх зарізати!». Це теж не правильно. Але мені здається, що треба вишукувати кваліфікованих людей, які би могли працювати і керівниками дронів, і на радіостанціях, і підвозити снаряди», - міркує Святослав Піскун.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Фараджаллах розповів, як змінилося ставлення арабського світу до України.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, на коли планують вибори в Україні, а також початок нашої відбудови.