Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Мені, звичайно, тяжко сперечатися з колишнім президентом, з великим другом нашого народу Михайлом Саакашвілі, я його знаю, поважаю, він дуже відповідальна людина і завзятий активіст своєї справи. Але сперечатися не будемо», - зазначає Святослав Піскун.

За його словами, Саакашвілі треба буде подивитися висновки американського і європейського Інституту міжнародних досліджень, вони сумісні дослідження проводили, є дані, згідно з якими Україна у 2022 році посіла 72-е місце, зараз – 79-е місце по стану боротьби з корупцією.

«Тому навіть говорити про це мені не зручно. Він каже, що так, це видно, це позитивно, а я іду проти людей, проти влади, і кажу те, що не подобається ні владі, ні тим, хто нам допомагає. І ви ж бачите ті висновки, які роблять наші американські, європейські партнери. У кожній публікації кожної газети, журналу як європейського, так і американського йде питання про стан боротьби із корупцією в Україні, про реформу судочинства, про верховенство права», - пояснює Святослав Піскун.

До того ж, міркує гість програми, якщо навіть наші стратегічні партнери під час такої тяжкої війни, де авторитет влади має бути непохитним, дозволяють собі писати про це, значить, воно вже когось муляє. Тобто, підкреслює він, корупція заважає відносинам із європейцями та американцями, інакше вони би на це не звертали увагу.

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Пендзин пояснив, чому зламався той світ, який утворився після Другої світової війни.

Також Знай.ua писав про те, що Позній розповів, чи зможе Трамп стати президентом США, якщо його посадять.