Про це він розповів у програмі «Культ особистості».

Як стверджує гість програми, зараз Україна в силах як ніколи, тому що до неї не просто максимальна увага, а максимальна підтримка більше 60 країн цивілізованого світу. До того ж, додає він, не лише західного, тому що, крім усієї Європи і США, Канади, Великобританії, Австралії, нас іще підтримує Японія, Південна Корея, а Китай фактично зайняв майже нейтральну позицію, росія не отримує тієї серйозної підтримки, на яку розраховувала.

«Тобто зараз настільки великий інтерес, настільки велика допомога і підтримка України з боку цивілізованого світу, а це найбільш розвинений світ, це найбільш технологічний світ. Як ви думаєте, така підтримка даремна? Вона не даремна, це не просто допомогти нам вистояти у цій війні проти агресора, проти росії», - зазначає Андрій Новак.

До того ж, зауважує експерт, декілька тижнів тому змінилася поставка питання щодо підтримки України: йдеться не про те, щоб підтримувати нас стільки, скільки треба, а стільки, скільки треба для перемоги.

«Це все не даремно, тому що західний світ хоче розширювати зону впливу. А що означає «зона впливу»? Це зона економічного впливу і економічних можливостей. У межах Європи якогось масштабного динамічного розвитку вже досягнути неможливо, потрібна свіжа кров. От свіжа, причому велика, ще й технологічна кров – це Україна. Незважаючи на те, що ми втратили певний індустріальний потенціал, розкрали, розпиляли цілі заводи, фабрики, але у нас залишилось одне ноухау: ми знаємо, як виробляти все від голки до космічних ракет», - пояснює Андрій Новак.

Популярні новини зараз

Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Піскун розповів, чому нам не вдається перевести економіку на воєнні рейки.

Також Знай.ua писав про те, що Піскун сказав, кому президент передасть владу.