Про це він розповів у програмі «Діалоги з Максимом Ялі».

Як пояснює гість програми, Богом можна вважати реальність тотальності, блаженства, вічності та буття, це те, що ми можемо пережити, бо це є основою нашої психіки. За його словами, можна займатися практикою самодослідження, медитацією, і ти в будь-якому разі прийдеш до цього рівня, переживеш стан тотальності, кайфовості та гармонії.

«Воно звучить дещо, можливо, абстрактно, якісь рівні… Людина ж так не мислить, це складно. А людина мислить образами, тож з'являється образ Бога. Наприклад, сивий старець або більш тонкий варіант – цей рівень, певний аспект безособовий, безформний проявляється в аватарах», - пояснює Олег Хом'як.

Тобто, розповідає він, Бог являється людині в образі, наприклад, святий дух чи старець той самий, але це не Бог, це він являється людині в образі так, як людина звикла, як вона може побачити. Тому, умовно кажучи, констатує експерт, Бог може втілюватися.

«Але тут, виходить, складнощі з нашою мовою. Не важливо, це українська, російська чи англійська, мова створена в нашій реальності і розділена, ось є ти і я, мова двоїста. Тому, коли ми щось називаємо і, наприклад, називаємо граничну реальність Бог, воно звучить у мові так, ніби з'явився об'єкт, а за визначенням це щось, що стоїть за межами всіх форм», - робить висновок Олег Хом'як.

Популярні новини зараз

Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф

Такі платіжки тільки в кошмарах сняться: скільки віддамо за газ і світло цього літа

Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу

У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Атаманова розповіла, що Китай готує для росії.

Також Знай.ua писав про те, що Фесенко розповів, чи влаштує росія війну ще й на Балканах.