Про це Олесь Доній повідомив на своєму каналі.

Представники громадських організацій, державної влади та волонтери під час круглого столу розповіли, що потрібно з боку держави, суспільства та іноземних партнерів для перемоги України у війні з росією сьогодні, коли війна стала затяжним та виснажливим конфліктом.

Серед організаторів події - Коаліція громадських організацій «За трансформацію України», Коаліція громадських організацій «Україна переможе» та Центр досліджень політичних цінностей, модератор – Олесь Доній.

«Вкрай важливо сьогодні налагодити державно-приватне співробітництво у сфері озброєння, щоб приватні виробники мали змогу пробитися до влади і допомогти фронту. Ми маємо знайти напрями, які допоможуть нам виграти війну. У влади сьогодні є усі можливості змінити швидко закони, щоб підняти оборонну промисловість і забезпечити військові частини», - заявив заступник директора з оборонних питань Департаменту муніципальної безпеки КМДА Михайло Щербина.

На думку керівника «Офісу розвитку публічної політики» Руслана Рохова, сьогодні Україна стала повністю залежною від підтримки партнерів, а паралельно ми повинні розвивати процес забезпечення власних спроможностей і залучати інвестиції саме у вітчизняне виробництво зброї, зокрема, боєприпасів.

Популярні новини зараз

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шерман пояснила, як досліджувати історію української державності через історію мистецтва.

Також Знай.ua писав про те, що Малкіна пояснила, як працює політика в олігархічній системі.