Про це він розповів на своєму каналі.

Як зазначає експерт, очевидно, атаки безпілотників по території росії будуть мати тенденції до зростання. Зокрема, він згадує про запуск 35 одиниць по підмосков’ю, смоленську, і джерела ЗМІ підтверджували, що ГУР причетне до ударів по заводу у смоленську. Тобто, констатує експерт, все це говорить про те, що наші спецслужби і наша воєнна розвідка активно діє.

«І це дуже-дуже допікає кремлю, це дуже-дуже допікає їхнім спецслужбам. Очевидно, що ціллю тут було отруїти дружину Буданова, розфокусувати його увагу, спричинити якісь страждання, переживання, відволікти його від основної роботи, тобто від керівництва структурою, які він очолює, і планування реалізації і задіяння певних операцій. Це перший мотив», - пояснює Олександр Мусієнко.

За його словами, другий мотив полягає у тому, аби на тлі цієї ситуації викликати обговорення про те що є начебто конфлікт між нашим військовим і політичним керівництвом, а тому замах на дружину Буданова – це внутрішня гра. До того ж, додає експерт, у польському Твітері вже навіть зустрічаються деякі такі вкиди, що це могло бути вигідно комусь зсередини, що Буданов комусь заважає тут.

«Ця версія буде активно культивуватися на тлі заяв про те, що начебто у військово-політичних колах є конфлікт. Це, звичайно, активно буде юзати і використовувати росія, у мене щодо цього практично немає сумнівів, вони будуть намагатися це активно використати. Ось ці два мотиви переслідує ворог», - підсумовує Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, чи допоможе ОДКБ путіну у війні проти України.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів про результати «Рамштайну».