Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Перша половина року – це такий час, коли можна трошки розслабитися, я рідко це говорю, але тим не менш. Близнюкам варто завершувати всі справи, якісь проєкти, які у вас тягнуться давно, у роботі, стосунках налагоджувати і наводити порядок.

А от у другій половині року, коли Юпітер перейде у знак Близнюків, у вас починається зоряний час, який буде продовжуватися з червня 2024 року по першу половину 2025 року. Тобто у вас буде рік на дуже серйозне зростання.

У Близнюків повинні з’явитися нові амбіції, бажання досягати більшого, отримувати більше від життя, брати на себе більше відповідальності. Тут потрібна сміливість, амбіційність і вміння себе прорекламувати, тобто наголошувати на своїх сильних сторонах, розповідати про свої плани, готуватися до серйозного соціального зростання, тому що такі можливості дійсно будуть.

Близнюки, які народилися на початку знаку з 19 по 20 травня, зможуть дуже багато змінити за наступний рік, тому що впливає Плутон, планета дуже активна, амбітна, яка дає велику кількість енергії і можливість впровадити у життя якісь плани і рішення, на які раніше у вас не вистачало ні сміливості, ні сил, ні взагалі віри у себе. Цей рік дійсно дасть можливості, і страхи свої подолати, і певні ліміти, які ми самі для себе виставляємо. Але тут потрібно буде прийняти виклик.

Популярні новини зараз

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Гнатюк розповіла, що віщують Україні зірки.

Також Знай.ua писав про те, що Хомутовська розповіла, чи знає Буданов, хто отруїв його дружину.