Про це він розповів на каналі «Прогноз».

Скільки часу ви даєте росії? Як ви вважаєте, коли почнеться розвал і коли Туреччина перейде від тихого збирання народів до активного виведення народів зі складу російської федерації?

Звільнення України та звільнення Казахстану лише почалося. Це визволення займе, за моїми прогнозами, до 2029 року.

Тут є символізм, оскільки 1729 року народилася Катерина II. Якщо подивитися на історію, можна сказати, що Петро I був батьком цієї держави, а держава досить молода, а Катерина стала її духовною матір'ю. Вони сформували проєкт слов'янського світу, який переродився на те, що сьогодні називається «рускім міром».

Я бачу, що вплив цих двох людей, той егрегор, який вони породили, хилиться до заходу останні 100 років. Його фінальна точка знаходиться десь на рубежі 2029-2030 років. Приблизно у цей час я бачу, що росія як політичний суб'єкт зникне.

Популярні новини зараз

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Яке далі майбутні московії? москва без поневолених народів, більшою мірою, нічого не заробляє, вони нічого не виробляють, їм нема чим займатися. Що далі на них чекає? Об’єднання з білоруссю? Вони ж, як п'явка, завжди до когось присмоктуються.

Ми проходимо історію спіралями, по спіралі і повториться допетровська історія регіону. Буде московське князівство, великий новгород, псковське князівство і ще десь там білоруське князівство. Тобто 5-6 держав цілком доречно, об'єднаних якоюсь політичною та культурною ідентичністю, тобто консервативна модель, збереження ортодоксальної православної церкви та продовження тієї ж тиранічної моделі, яка прийшла до нас із середньовіччя.

Як повідомляв Знай.ua, Вергелес розповіла, що у 2024 році у Близнюків з'являться нові амбіції, бажання більшого.

Також Знай.ua писав про те, що Хомутовська розповіла, чи знає Буданов, хто отруїв його дружину.