Про це він розповів у програмі «Регіони у вогні» з Олексієм Буряченком.

За словами експерта, головна проблема полягає у принципах, у голові у відповідних наших правоохоронних органів, і жодним перекладанням, зміною назв, тощо, ми нічого не змінимо. І наші «прекрасні» активісти, підкреслює він, мають звертати увагу на це, а не писати величезні коментарі про те, що корупціонерів, яких ловлять на хабарях, ніяк посадити не можуть, суд триває 2 роки, а от якогось Васю у Львові посадили на 5 років за те, що він вкрав шампунь у супермаркеті.

«Ти відкриваєш про Васю вирок і там написано, що у Васі за 2 роки це вже 6-а крадіжка, 6-ий вирок суду. А що ти йому, відповідно, даси? Ти суддя, у нього 6-ий вирок, йому дали умовний, він не виправляється. Закон пише, що таких ідіотів треба саджати. А наше громадянське суспільство здебільшого нормально не читає, починають ганяти зраду, не вникаючи у будь-яку суть», - пояснює Геннадій Дубов.

Принагідно Олексій Буряченко згадує і про сьогоднішнє розкручування теми протистояння між владою і військовими. Зокрема, розповідає він, йдеться про те, що от президент належним чином не сформував ТРО на Херсонщині. Тим не менш, пояснює експерт, якщо подивитися на закон про ТРО, то там загальна координація йде через міністра, розписано формування ТРО, хто має цим займатись, а затверджує всі ініціативи Верховний головнокомандувач. Тобто, пояснює експерт, кажуть, що не вистачало ТРО і ворог пробився, а Зеленський мав цю справу затверджувати за поданням Залужного, і винний Верховний головнокомандувач.

«Я з тобою погоджуюсь, люди перестали читати, люди перестали розбиратися, люди перестали, відповідно, навіть банальні свої думки мати, а довіряють лідерам думок. Коли іноді слухаю Арестовича, я просто балдію, як він говорить, із якими маніпуляціями і просто фантазує на ходу», - додає Олексій Буряченко.

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Золотарьов повідомив, що, очевидно, після зустрічі Сі та Байдена у Сан-Франциско ризик початку військової авантюри Китаю проти Тайваню знизився.

Також Знай.ua писав про те, що Золотарьов розповів, хто і як допомагає обходити росії санкції.