Про це він розповів у програмі «Пульс тижня» з Олексієм Буряченком.

За словами експерта, передусім потрібно дивитися те, що пишуть і говорять самі американські медіа, зокрема у Politico була велика аналітика щодо цього питання, акцентується, що все одно сторони у пошуку компромісу. Очевидно, стверджує він, це може бути спільний пакет, демократи просунуть допомогу Ізраїлю та Україні, а республіканці натомість отримають збільшення фінансування для американських силовиків, можливо, буде стіна на кордоні з Мексикою.

«А в чому різниця цих пакетів? Читав деяку аналітику про те, що республіканці умисно хочуть помістити України у пакет з кордоном з Мексикою, щоб потім мати певні бонуси шантажу вже у передвиборчій кампанії», - зазначає Олексій Буряченко.

Як пояснює гість програми, очевидно, що стіна на кордоні – це їхня історія, яку вони будуть використовувати на президентських виборах, і очевидно, що це йде дуже в логіці Трампа. За словами експерта, вони намагаються розділити ці плюшки між собою, щоб у кожного був прапор, який можна нести на вибори. Ізраїль і Тайвань так само.

«Ідеологічний розкол між демократами і республіканцями сьогодні іде по цій лінії: Байден каже, що ми маємо стати світовим поліцейським 2.0, а республіканці кажуть, що ні, давайте займатися політикою ізоляціонізму, тому що у них проблеми з економікою, фінансами, мігрантами. Очевидно, що це дві різні політичні думки на майбутній розвиток цієї держави», - пояснює Артем Бронжуков.

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Золотарьов повідомив, що, очевидно, після зустрічі Сі та Байдена у Сан-Франциско ризик початку військової авантюри Китаю проти Тайваню знизився.

Також Знай.ua писав про те, що Золотарьов розповів, хто і як допомагає обходити росії санкції.