Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

Як зазначає експерт, йому дуже сподобалися слова президента щодо Криму, що звільнити півострів від росіян буде легше, аніж Донбас. За словами експерта, він спілкується із працівниками ГУР, кажуть, що дійсно з Донецька і Луганська дуже стійкі вояки.

«Ви розумієте, що росія бажала колонізувати нас і зробити один в один так, як відбувається з Луганськом і Донецьком. Тобто відправити наших людей у майбутньому напасти на Європу, щоби була ненависть один до одного», - розповідає Георгій Біркадзе.

Саме так, констатує експерт, сталося з Луганськом і Донецьком, там багатьом людям настільки промили мізки, що вони у все повірили. До того ж, додає він, багато людей, на жаль, загинуло, тому що людей звідти силою відправили на фронт.

«Тому я сьогодні підтримую президента і вважаю, що він каже реальність. Він не каже, що у нас буде все гаразд, просто потрібно проаналізувати і вам стане зрозуміло. Сьогодні наша армія без усякого перебільшення – найкрутіша армія у Європі, найбільш боєздатна і зі зброєю», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Дубов заявив, що люди не читають законів і справ, тому часто даремно розганяють зраду.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, коли у США проголосують за новий пакет допомоги Україні.