02 грудня 2023 року працівники Державної екологічної інспекції Центрального округу під час проведення заходів щодо виявлення та запобігання адміністративним правопорушенням виявили осіб, які полювали без відповідних дозвільних документів на Полтавщині.

А саме: в межах мисливських угідь ГО МР «Артеміда» на околиці села Лівобережна Сокілка Полтавського району 10 чоловіків, в тому числі серед них були і особи зі штату єгерів, озброєних мисливськими рушницями, здійснювали вибірковий діагностичний відстріл лисиці червоної для проведення державної ветеринарно -санітарної експертизи без відповідного дозволу Держлісагентства України, що є порушенням ст.14 та ст.32 Закону України «Про мисливське господарство».

незаконне полювання на Полтавщині

На місці події інспекторами Держекоінспекції Центрального округу на порушників були складені протоколи про адміністративне порушення за ч.1 ст.85 Кодексу України про адміністративні правопорушення та викликано наряд поліції для вжиття заходів реагування.

На момент виявлення факту порушення мисливці не встигли вполювати здобич. Своєчасні та оперативні дії працівників Інспекції попередили нанесення шкоди тваринному світу.

Популярні новини зараз

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще