Про це він розповів у програмі «Різні люди».

За словами гостя програми, насправді від депутатів у цій ситуації мало чого залежить, це радше щодо рішення Головнокомандувача ЗСУ. Адже, пояснює він, саме Головнокомандувач ЗСУ бачить всю мапу воєнних дій і розуміє, що відбувається на тому чи іншому напрямку, що з резервами по тій чи іншій бригаді, що з мобілізаційним ресурсом, тому він може ставити завдання або робити запит на ті чи інші голосування у парламенті.

«Тому що багато депутатів узагалі не розуміють, що відбувається на фронті, багато не хочуть розуміти. І є тільки одиниці, які дійсно спроможні щось проаналізувати, провести якусь аналітику, одиниці, але їх не почують», - зазначає Сергій Гайдай.

Щодо самої ситуації на фронті, міркує він, то тут не можна говорити категорично, адже все постійно змінюється. На думку гостя програми, якби під року тому нам дали стільки зброї, скільки ми маємо сьогодні, то ми би сьогодні вже перерізали Чонгар і тримали під вогневим контролем Крим.

«Якщо би важка техніка, яку дали нам, одразу була би з динамічним захистом, у нас не було би таких втрат у важкій техніці. Якщо б сьогодні була така кількість снарядів, яка була влітку, зараз так само було би набагато легше», - додає Сергій Гайдай.

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бронжуков пояснив, яку політику щодо України хочуть вести демократи і республіканці.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, що буде відбуватися на фронті взимку.