Про це він розповів у своєму блозі.

«13 міністрів закордонних справ відмовилися їхати до Північної Македонії, бо там на зустрічі буде лавров. На зустріч також не прийшов Блінкен, бо там був лавров, він сказав, що тоді там не буде. На зустріч не прийшов голова дипломатії ЄС Жозеп Боррель», – розповідає Михайло Шейтельман.

Крім цього, додає експерт, не з'явилися там глави МЗС Британії, Канади, Італії, Польщі, Бельгії та інші, вони проігнорували лаврова, який у процесі виступу побачив, що українська та інші делегації виходять, прокоментував це, мовляв, сам із собою виступатиме.

«Але це все не смішно. Це означає, що злочинця і все-таки вбивцю лаврова чомусь пустили до Європи, чомусь дозволили пролетіти над Грецією, чомусь лідери європейських країн тікають від зустрічі з ним, а не забороняють йому приходити на цю зустріч. Ось про це пише The Economist, про летаргічний сон, що Європа має від цього прокинутися», - наголошує Михайло Шейтельман.

Адже, констатує він, виходить так, що європейці пустили одного з головних фашистів світу на своє засідання, а самі з нього пішли на території своєї Європи. До того ж, додає експерт, очевидно, вони там вважають, що за лавровим та захаровою не прийдуть ще 400 тисяч російських убивць. А тому, констатує політтехнолог, постає питання, як Європа захищатиметься від фашистської армії, якщо не захистилася від двох людей, у чому взагалі сила європейців тоді?

Популярні новини зараз

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Дубов заявив, що люди не читають законів і справ, тому часто дарма розганяють зраду.

Також Знай.ua писав про те, що Бронжуков пояснив, яку політику щодо України хочуть вести демократи та республіканці.