Про це він розповів на каналі «UKRAINE THE BEST».

«Завжди приємно робити більш елітарний продукт, мистецький. Завжди приємно, тому що ти ідеш у пряме спілкування із людьми, які це розуміють, ти для них щось персонально можеш дати, ти всередині цього процесу», - пояснює Олесь Санін.

Водночас виходити зі своїми творами, які ти свідомо робиш на широкий загал, зазначає він, це зовсім інше. Тим не менш, констатує режисер, кіно – це якраз одне з таких мистецтв, що цим займаються. Водночас сам він, додає гість програми, намагається останнім часом працювати в кіно трохи інакше, це видно навіть у фільмі «Поводир».

«Роблячи такий продукт, я все одно намагаюся дати оцю мистецьку частину, серед якої живу, робити якісь посили, привіти мистецькій аудиторії, але у масовому продукті. Це набагато складніше, набагато менш приємно, але це така індустрія», - розповідає Олесь Санін.

Принагідно гість програми згадує про своє спілкування з політичними елітами, які зазвичай пов’язані з бізнесовими елітами в Україні. За його словами, до цих людей насправді не достукатись, вони розглядають митців радше як почет, а творча частина твоєї роботи їх і зовсім не цікавить.

Популярні новини зараз

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Доній розповів, як боровся за незалежність України.

Також Знай.ua писав про те, що Дорошенко розповів про важливість урбаністичної української культури.