Про це він розповів на своєму каналі.

«Висунувся путін у президенти, піде у президента на п'ятий термін, 17 березня пройдуть вибори президента російської федерації. Путіна попросили про це, і він відгукнувся. Але зазначають, що є певний нюанс. Раніше його просили представники цивільних професій. На цей раз вперше він відгукнувся на прохання так званого військового», - повідомив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, після цього прохання російського так званого військового путін відгукнувся і сказав, що піде на наступний термін. Як зазначив Михайло Шейтельман, цього військового путін вже після цього прохання встиг нагородити званням героя росії.

«Путін від кого кандидат, не від партії же «Єдиної росії»? По-перше, він є кандидатом від педофілів, убивць, грабіжників, якими себе представляє російська армія на території України. По-друге, за два дні до цього голова партії «Справедлива росія» Миронов, який відомий тим, що він вкрав дитину з Херсонської області, заявив про те, що вона теж висуне путіна», - заявив Михайло Шейтельман.

Як писав раніше Знай.ua, Дмитро Васильєв попередив про гібридні та реальні загрози з боку рф: «росіяни фантастично вмілі в цій справі».

Популярні новини зараз

В Україні оновили правила для виїзду за кордон

Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені

Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв про гроші чи землю: експерт розповів, що мотивує росіян та українців на війні.