Про це він розповів у програмі «Культ особистості».

Як пояснює експерт, визволення ізраїльських заручників із Сектору Гази – це другорядна мета, перша – це знищення «Хамас». До того ж, додає він, вважається, що більшості заручників уже немає, але все одно хтось залишився, треба думати, як їх витягнути звідти, не наражаючи на небезпеку Ізраїль надалі.

«Хамас» порушує домовленості, «Хамас» показує, що він сильніший, тому Ізраїль припинив ці зв'язки. У зв'язку з цим військова операція продовжуватиметься. Вона і зараз продовжується. Залишилися південні регіони, куди мирне населення з Гази було евакуйовано свого часу. Тобто 1 мільйон 100 тисяч мешканців із Гази евакуювали на Південь, тепер вся територія Гази розбита на райони», - розповідає Соломон Манн.

За словами гостя програми, деякі райони, де відбувається зачистка терористів, оголошені зоною воєнних дій, звідти мирне населення має перейти до мирних районів, які також позначені на карті. Про це, додає він, людей попереджають за допомогою листівок, смс-повідомлень, гучномовців, тощо.

«Ці місця теж потребують зачистки, бо туди втекла частина верхівки «Хамасу», вони мають бути знищені або вони мають здатися, одне з двох, третього варіанту немає. Варіанту, що цю справу, як раніше, спустять на гальмах, більше не існує», - підсумовує Соломон Манн.

Популярні новини зараз

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Доній отримав нагороду за боротьбу та «Студентську революцію на граніті».

Також Знай.ua писав, що Шейтельман розповів, як сьогодні розкручується Третя світова війна.