Про це він розповів на своєму каналі.

Як зазначає експерт, глава республіканців у Сенаті Мітч Макконнелл уперше сказав, що вони не підтримуватимуть допомогу Україні, тут питання – чому. Він пояснює, що для республіканців наріжний камінь – це виділення фінансування щодо зміцнення мексиканського кордону, і тут треба розуміти, чому вони досі не домовилися.

«Для демократів це також вкрай важливий момент, тому що для них мігранти – це дуже серйозна електоральна група, тому для них це буде постріл у ногу, якщо вони проголосують за виділення (ред. - грошей) для стіни, з чим Трамп йшов на виборах», – пояснює Максим Ялі.

І зараз, продовжує він, усі ці різні групи, трампісти, центристи, традиційні республіканці згуртувалися як ніколи напередодні виборів навколо Трампа (тим паче, що за соцопитуваннями він є фаворитом), щоб дотиснути демократів і проголосувати пакетом і за виділення фінансування для кордону.

«Тому зради вже були, всі ці так звані дедлайни, які зривалися, нічого подібного. Поки, я читав, 6 мільярдів ще є у розпорядженні адміністрації Байдена, тож поки що цього вистачить, кажуть, до кінця грудня. Я впевнений, навіть якщо до кінця грудня не проголосують, згодом будуть різдвяні канікули, січень. Але все-таки до кінця січня, я впевнений, це питання буде вирішено», - розмірковує Максим Ялі.

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе заявив, що у Києві вирішили ремонтувати нові станції метро не просто так, очевидно, уже йде підготовка до виборів.

Також Знай.ua писав про те, що Шейтельман розповів, як сьогодні розкручується Третя світова війна.