Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Чи станеться до Нового року якесь Боже диво, яке врятує наших військових і врятує Україну?

Я до кінця не можу назвати це Божим дивом, але розкажу, що мені показує. Передусім по Королеві мечів, наскільки я розумію, тут ми отримуємо якусь підтримку. І Королева мечів – це узагалі підтримка холодного розуму і розрахунку. Думаю, буде чи якась зброя, чи це на рівні рішення, але це не просто якесь рішення, воно буде на рівні світового масштабу.

Чи буде світове диво? У нас Трійка мечів, яка говорить, що дива не буде, а будуть втрати, але саме оце рішення якимось чином дасть нам сили і надію. Так що рішення, яке дасть надію, це теж уже не мало, принаймні воно дасть нам якусь опору під ногами, так що це рішення нас буде тримати.

Що зможе стати гарною новиною, що зігріє серце українців до кінця грудня?

Популярні новини зараз

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

По-перше, це вихід із кризи, вихід із якогось глухого кута, ми це отримаємо як новину. Уже вона на порозі, до речі, уже десь дуже швидко це має відбутися. А інша – може змінитися якась риторика про підтримку, про те, що зброя буде, сили будуть, гроші будуть. Так що це такі хороші новини. Ми знову якимось чином усі разом, ми знову продовжуємо боротися, незважаючи ні на що. Не здивуюся, якщо щось, що було замовлено, прибуде. По Королю пентаклів це щось, що має дуже велику вагу.

А це пов’язано з небом?

Ні, це все ж таки те, що ходить по землі, пересувається по землі, але при цьому дуже швидко стріляє. І тут навіть ракети ще можуть бути чи може якась нова зброя така цікава. Але це щось вагове, щось надважливе.

Як повідомляв Знай.ua, Романова розповіла, що буде з мобілізацією у 2024 році.

Також Знай.ua писав про те, що Бюн розповіла, чим Зеленський пригрозив Орбану.